מחיקת חשבון שלום
אפשר למחוק את חשבון שלום ואת המידע שבו בכל עת, באפליקציה או במייל. שלום היא אפליקציה לאייפון ולאנדרואיד של רון טבצ'ניק (דיגיטאב).
באפליקציה
- פתחו את שלום והתחברו.
- פתחו את תפריט ובחרו הגדרות.
- תחת חשבון, בחרו ניהול משתמש.
- בחרו מחיקת חשבון, ואז מחיקה לאישור.
החשבון נמחק מיד ואתם מנותקים ממנו. לא ניתן לבטל את המחיקה.
בלי האפליקציה
שלחו מייל ל-ron@digitab.co.il מכתובת המייל של חשבון שלום שלכם, עם הנושא Delete my Shalom account. אנחנו מוחקים את החשבון ואת המידע שבו תוך 30 יום מהבקשה.
מה נמחק
- החשבון: כתובת המייל ופרטי ההתחברות.
- הפרופיל: שם התצוגה, העיר והטקסט "עליך".
- פוסטים, תגובות, ביקורות ודירוגים שכתבתם.
- הודעות פרטיות ששלחתם.
- מניינים, ארוחות שבת ואירועים שיצרתם, ובקשות ההצטרפות שלכם.
- התראות עיר, הגדרות ההתראות ואסימוני ההתראות של המכשירים שלכם.
- תביעות בעלות על מקומות שהגשתם.
תמונות מהפוסטים שלכם והמסמכים שהעליתם עם תביעות בעלות מוסרים מהאחסון שלנו תוך 30 יום, לא באופן מיידי.
מה נשמר
- דיווחים שהגשתם נשמרים ללא הזהות שלכם, עד שנתיים, לצורכי בטיחות ולצרכים משפטיים.
- מקומות שהוספתם נשארים במדריך, ללא השם שלכם.
- הודעות שאחרים שלחו לכם נשארות בשיחה שלהם איתכם, אלא אם ימחקו אותן.
- גיבויים פוקעים בהתאם ללוחות הזמנים הרגילים של ספקינו.
למידע נוסף על הטיפול במידע שלכם, ראו את מדיניות הפרטיות. לשאלות: ron@digitab.co.il.